Network Menu

Hälsning från SWEA München

Information från SWEA International, SWEA München och kommande SWEA-möten och event

SWEA International är nu i slutspurten inför SWEA Internationals årsmöte i Rom och nedräkningen har börjat. Lördagen den 1 April genomförs SWEA Internationals årsmöte. Det är många åhörare som har anmält sig. Mötet ska sändas över internetverktyget GoToMeeting och du som är intresserad av att följa det kan kontakta office(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org för att få länken till mötet. Det är även hög tid att anmäla sig till både Sverigemiddagen i sommar och Världsmötet i höst. Missa inte årets Sverigemiddag! Det är ett lysande tillfälle till att känna av den äkta SWEA-känslan. Sweor från alla världens hörn möts och stämningen är hög. Våra tre stora stipendier och utmärkelsen Årets Svenska Kvinna delas ut på Helsingborgs Rådhus fredagen den 16 juni och därefter följer middag på Dunkers Kulturhus. Här kan du läsa mer och anmäla dig: http://sommar.swea.org/2017/program-sverigemiddagen2017/

Världsmötet i Perth 19-22 oktober blir något alldeles unikt. Här får vi uppleva Australien och samtidigt ta del i intressanta möten och träffa Sweor från hela världen. SWEA Perth erbjuder flera fantastiska utflykter och middagar med god mat och dryck. Här läser du mer om Världsmötet och anmäler dig: http://vm2017.swea.org

Men du behöver varken flyga till Rom eller Australien för att vara med på ett SWEA-event. Redan denna vecka har vi nästa spännande event!

29 mars -Mingel- 19.30
Vi träffas på Dilan Meze & Bar för att äta god mat i trevligt sällskap. www.dilanmezebar.de Gebsattelstr. 15, Rosenheimerplatz.

4 april- Kulinarisk stadsvandring – 10.30
Grit tar oss med på en kulinarisk stadsvandring runtom i München. Vi får höra om Münchens historia och mathistoria och självklart smaka på maten. Kostnad ca. 15 Euro.

Vi träffas vid fiskbrunnen på Marienplatz. Anmälan till grit.ranft(Replace this parenthesis with the @ sign)web.de .

11 April – Lunch
Vi träffas i regel andra tisdagen varje månad på Le Buffet, Oberpollinger (S-Bahn Karlsplatz) över en bit mat och dryck. Det är trevligt och finns gott om plats!

24 April – Hypokunst Halle – 11.00
Peter Lindbergh Fotografi – “From Fashion to Reality”

26 April -Mingel 19.30
Vi träffas på Nero, http://www.nero-muenchen.de/, vid Isartor för att äta god mat i trevligt sällskap.

Glöm inte att också betala in medlemsavgiften för 2017 (50€), är du under 25 år betalar du halva avgiften (25€).
SWEA München
Bank: Sparda-Bank
Kontonummer: 932108
BLZ: 70090500
BIC: GENODEF1S04
IBAN: DE22 7009 0500 0000 9321 08

 

Varmt välkomna!
Helena Ozols (AO SWEA München)