Network Menu

Välkommen till SWEA München!

Jag heter Anna Nejdling Ekman och är ordförande. Jag har bott i München sedan april 2007 och trivs fantastiskt bra. München är en härlig stad med närhet till det mesta.

Vårt programblad (som utkommer varje månad) skickas via e-post till alla medlemmar. Mycket information om aktiviteter hittar du också på SWEA Münchens facebook-sida (titta också under fliken “Evenemang”).

Vårt mål är att erbjuda både dag-, kvälls- och helgaktiviteter. Vi har en hel del stående programpunkter såsom SWEA lunch andra tisdagen varje månad, SWEA mingel sista torsdagen varje månad, SWEA barngrupp, SWEA bokklubb, SWEA professional, SWEA familjesöndag. Och såklart de årliga evenemangen såsom kräftskiva, oktoberfest och glöggfest. Utöver detta anordnas olika guidade turer, konstutställningar och utflykter.

Jag vill gärna avsluta med en vidare reflektion om SWEA och jag hoppas att du, liksom jag, känner att det skulle var bra att vara en del av SWEA och detta stora globala nätverk. Vi Sweor har något gemensamt oavsett i vilken stad, land eller kontinent vi bor. Vi Sweor sprider svensk kultur och tradition och tar hand om varandra. SWEA delar ut stipendier och ger donationer på runt 2 miljoner svenska kronor per år. Vi har alla vårt gemensamma språk, vårt svenska ursprung och kulturarv. Jag hoppas att SWEA också för dig ska fungerar som en träffpunkt, en gemenskap och ett skyddsnät med länkar över hela världen, som kanske gör livet utomlands lite lättare. Tänk på att du också kan flytta med ditt medlemskap om du byter land eller flyttar tillbaka till Sverige.

Varma hälsningar Anna och styrelsen,
Kontakta oss på e-post: munchen(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org