Network Menu

Ny ordförande och styrelse för SWEA München

Hej alla München-Sweor 😊 Jag heter Marie Larsson-Stern och har blivit vald till vår SWEA-avdelnings nya ordförande. Jag har varit här i München i drygt två år. Stan i sig trivs jag mycket bra med – allt jag behöver finns här. Eftersom jag är naturmänniska uppskattar jag förstås också bland annat närheten till Alperna. Otroligt fint vid olika tider på året.

De första Swea-tjejerna träffade jag på glöggmingel för ett drygt år sen. Jag blev så glad över det varma mottagandet och kände direkt att jag inte ville missa sammanhållningen och de olika aktiviteterna som genomförs här.

Jag tackar för förtroendet att välja mig till ordförande och ser mycket fram emot att få jobba och umgås med er alla. Mest träffar jag förstås Carola, Monica, Sara och Åsa som också är med i styrelsen, men jag hoppas få träffa er andra också snart på någon av de aktiviteter som genomförs med och tack vare engagerade och positiva medlemmar!! Missa inte att hänga på!

Hör gärna av dig om du har tips och idéer på nya aktiviteter, om du vill vara med i styrelsen eller bara veta mer om vad Swea är. Du når mig på munchen(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Njut av den tjuvstartande våren!

/Marie

Vill också passa på att påminna er som ännu inte är medlemmar eller som inte betalat in medlemsavgiften för 2020 (50€, om du är under 25 år betalar du halva avgiften, 25€) klicka på länken nedan för SWEAs kontonummer och betalningsinformation:

Betala medlemsavgift >>