München

SWEA München

Kontakta oss

Frågor? Funderingar? Nyfiken på SWEA München?

Kontakta oss på sweamunchen.ordforande@gmail.com

2022

Styrelsen i münchen 2022

Här hittar du alla som sitter med i årets styrelse.
Jessica Iwanson

Ordförande

sweamunchen.ordforande@gmail.com

Född i Stockholm, studerade dans i N.Y. från 17 års ålder. Därefter en lång danskarriär världen över och har haft en skola för dansare ”Iwanson International” i München under 40 år. Bor i de vackra bayerska Alperna och sommartid i den svenska skärgården, där jag gärna tecknar och målar. SWEA ger mig spännande kontakter – nu ser jag fram emot att vara med och utveckla SWEA!

Sara Klein

Viceordförande

sweamunchen.viceordforande@gmail.com

Född och uppvuxen i Kalmar. Hamnade i München lite av en slump och gick en tyskakurs. Njuter i fulla drag av att bo mitt i Europa i en härlig stad tillsammans med min man och två barn. Gillar när det är fart och fläkt och provar gärna på nya saker! Sitter gärna också stilla och njuter av att fika. Hör av er – träffas gärna över en kopp kaffe! Var länge sekreterare i SWEA, sedan 2021 vice ordförande.

Monica Berggren

Medlemsansvarig

monicaberggren100@gmail.com

Född och uppvuxen i Filipstad i Värmland, men flyttade till München för massor av år sen. Bor med min man i Fasangarten. Största hobbies är resor och språk, skidåkning i Alperna. Stortrivs även i sommarstugan i Värmland och i Provence. Har varit med i SWEA München sen starten 2005 och fått många vänner på det sättet. Nu är jag medlems- och statistikansvarig i styrelsen.

 

Johanna Lundin

Sekreterare

sweamunchen.sekreterare@gmail.com

Har bott i München sedan 2020 och jobbar som riskingenjör. Uppskattar mycket att vandra och har på fotot bestigit Tysklands högsta bergstopp.
Annars är det vanligt att se mig vid Isars rand, ett stenkast från Dreimühlenviertel där jag bor – eller så sitter jag hemma och spelar på min fiol. Sekreterare i SWEA sedan 2021 och hoppas att jag snart ska kunna träffa fler av er i SWEA München!

Elisabeth Hamnstedt

Kassör

sweamunchen.kassor@gmail.com

Kommer från Göteborg, är gift med Niklas och vi har två söner. Flyttade till München 2021. Har arbetat inom petroleumbranschen i över 20 år, de sista 10 åren som planeringsingenjör. Utlandssvenskar sedan 2010, bl a i Pennsylvania där jag var kassör i SWEA. Har också bott i Zürich, Luxemburg, Shanghai och i Tokyo – där jag var ordförande i SWEA till februari 2021. Gillar att resa, dyka, segla och träna. Ser fram emot att upptäcka München med glada Sweor!

Christina Englén-Kemmerzehl

Programansvarig

 

I styrelsen är jag en del av programgruppen och ansvarar för det färgsprakande programmet varje månad. Om du har några spännande idéer för events, är det bara att höra av dig så gör vi ett roligt event tillsammans. På dagarna doktorerar jag i juridik i Regensburg och tar hand om vår lille son.
Ser fram emot att ses på en utställning eller i en Biergarten framöver!
Hanna Wennerlund-Teoman

Programansvarig

hanwe882@gmail.com

Född och uppvuxen i Linköping. Praktik i München och förälskade mig i staden. Bor nu här med man och mini. Saknar när Corona var en drink på de latinska barerna där jag älskar att hänga och DANSA. Gillar att vara aktiv, kreativ och ha ett busy liv: vänner och familj, resa, vandra, dansa. Ny SWEA som ser fram emot ett svenskt umgänge, utbyte och aktiviteter.

 

Monica Berggren

Statistikansvarig

monicaberggren100@gmail.com

Se personporträtt under medlemsansvarig.

 

Helena Ozolz

Styrelseledamot

Helena.Isabella.Ozols@gmx.de

Född i Vetlanda, uppvuxen i bl.a Schweiz och Tyskland. Bor sedan 2010 i München. Läste turismlinjen i Östersund och har arbetat som reseledare för bussresor i Europa. Nu jobbar jag som assistent på ett svenskt företag här. Har varit med i SWEA länge och var ordförande 2016-2020. Är med på så många SWEA-aktiviteter som möjligt, det är så roligt!

VAKANT

Webbansvarig

övriga kontakter

Kerstin Dahl

Tf webbansvarig

(Ej styrelsemedlem i München)

Medlem i SWEA Stockholm, IT-koordinator för region OEMA

kerstindahl17@gmail.com


Följ oss på sociala medier

Kontakta swea intl.

Har du frågor gällande vår organisation på ett globalt plan? Epicurus in armatum hostem impetum fecisse aut contra sit, amet, consectetur, adipisci velit.